Melssen Peperkamp Elektro

Melssen Peperkamp uit Ravenstein gaat zich nog meer profileren als installateur van duurzame oplossingen. Denk aan zonnepanelen, LED-verlichting, laadpunten voor elektrisch vervoer en domotica. Het bedrijf wat in 1997 is opgericht heeft zich aangesloten bij Uw Duurzame Installateur. Dit is een samenwerkingsverband van elektrotechnisch en totaal-installateurs die naast het traditionele installatiewerk specialist zijn in duurzame oplossingen voor energiebesparing.

Melssen Peperkamp laat particuliere en zakelijke klanten graag de mogelijkheden zien van duurzame energie voor meer comfort, veiligheid, efficiency en minder energieverbruik. “We zijn al langer actief in het bieden van duurzame oplossingen”, vertelt directeur William Melssen. “Vanaf nu gaan we daar meer mee naar buiten treden. We kunnen het verschil maken met kwaliteitsproducten en vakkundig, oprecht advies. En na het uitvoeren van het project bieden we de service om de installaties periodiek te onderhouden.”

Comfortabel en energiezuinig binnenklimaat
Aandacht voor duurzaam bouwen is een rode draad in de geschiedenis van Melssen Peperkamp. Het bedrijf ziet hierin voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd. “Duurzaamheid wordt vaak als modewoord gebruikt”, vindt Melssen. “Ons doel is helder: we bieden onze klanten een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. We combineren daarbij bewezen technieken en nieuwe technologieën met unieke, op maat gesneden oplossingen.”

Over Melssen Peperkamp Elektro Melssen Peperkamp uit Ravenstein is actief in renovatieprojecten en nieuwbouw, variërend van gebouwen in de woningbouw en utiliteit tot bedrijven. Opdrachtgevers kunnen het bedrijf inschakelen voor nagenoeg alle elektrotechnische installaties in hun gebouw: verlichtingsoplossingen, domotica, noodverlichting en datanetwerken. De dienstverlening omvat het gehele traject: van advies en ontwerp tot realisatie en het onderhoud en de inspectie van de installaties.

Melssen & Peperkamp Elektro BV

Bulk 15
5371 ML Ravenstein

0486 416 610
www.mpe-elektro.nl