Uitdaging

Een omvangrijk renovatie project in het hart van historisch Ravenstein. De bestaande situatie werd in kaart gebracht en de toekomstbestendige plannen in diepte uitgewerkt. Het vergunningstraject voor dit gemeentelijk rijksmonument werd tevens verzorgd. Door het toepassen van een imposante staalconstructie aan de binnenzijde van het pand heeft het pand de authentieke verzakte achtergevel kunnen behouden, dit was een belangrijk aspect voor de vergunning verlening. De achtergevel is van oorsprong een voorgevel en behoort daarmee tot het karakteristieke Ravensteinse stadsgezicht.

Al snel kwamen de twee restauranthouders in beeld met de wens om in dit pand Restaurant Versaen te starten. Lagardesign heeft aan de hand van de tekeningen van Kantoor Princen geholpen met het visualiseren van hun droom. De korte lijnen tussen deze partijen zorgde voor een vloeiende communicatie en een spoedig verloop van het traject. Het pand is geheel in 3D vertaald en samen met de toekomstige eigenaren van Versaen verder ingericht zodat zij een perfect beeld kregen van de mogelijkheden van hun toekomstige zaak. Het bleek een uitstekend hulpmiddel, het fraaie eindresultaat is hier het bewijs van.

KLANT

Restaurant Versaen – Ravenstein

Wat we hebben gedaan

Architectonisch Ontwerp / Bouwkundig Tekenwerk / 3D visualisaties / Interieurontwerp