Architectonisch ontwerp

Wanneer we voor je aan de slag gaan, verkennen we eerst samen met jou de wensen en mogelijkheden van de locatie. Vervolgens maken we een plattegrond met functie vlekkenplan, dit geeft je een beeld van de ruimtes in de woning, pas daarna volgen de buitengevels van de woning. Hierdoor zie je de grove indeling ontstaan: aan welke kant ga je het huis binnen, waar bevindt zich de woonkamer, waar komen deuren en ramen?

Perfecte synergie

Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat een woning of gebouw ‘past’ in de omgeving. Die lijn trekken we binnenshuis door. We maken gebruik van zichtlijnen en brengen balans in de ruimte. We hechten eraan duidelijk te zijn over wat haalbaar is en wat niet. Niemand heeft er immers wat aan als we luchtkastelen bouwen.

Kavel40 - Perfecte synergie
Kavel40 - Architectonisch ontwerp
Kavel40 - Architectonisch ontwerp 1
Kavel40 - Architectonisch ontwerp 2

Het doel bij ieder project is jou te inspireren. Bijvoorbeeld met een creatieve indeling, een mooi interieurconcept, of met mogelijkheden je huis duurzamer te bouwen. Uiteraard houden we rekening met regelgeving en vergunningen. Met 3D visualisaties kunnen we je een levensechte voorstelling geven van je woning of bedrijfspand.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!