Ontwerp maatwerk

Om interieur en architectuur naadloos op elkaar aan te laten sluiten, werken we in onze ontwerpen graag met maatwerk keukens en kasten. Architectonische meubels, volumes in de ruimte, in plaats van een verzameling “losse kastjes”. Met een maatwerk keuken of kast is de architectuur, onze fantasie en jouw input leidend en niet de inhoud van de showroom, het standaardprogramma of catalogus.

Kavel40 - Ontwerp maatwerk

Maatwerk/op maat

We schetsen volumes in de ruimte, vertalen deze naar maatwerk en helpen je desgewenst bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen voor de realisatie. Kleuren en materialen voor het interieur bepalen we eerst globaal in het concept, het kompas dat dat je op koers houdt tijdens het maken van je keuzes. Wanneer kleuren en materialen definitiever worden starten we vaak met het kiezen van de keuken en de vloer (vanuit het concept) en kiezen dan de kleuren en materialen van schaarste naar minder schaars. Een bank is bijvoorbeeld soms maar verkrijgbaar in twee kleuren groen, terwijl je met de kleur op de muur oneindig veel nuances kunt kiezen.

Kavel40 - Maatwerk 1
Kavel40 - Maatwerk 4
Kavel40 - Maatwerk 3
Kavel40 - Maatwerk 2

Niets is een op zichzelf staande keuze; uiteindelijk moet alles met elkaar in balans zijn en bijdragen aan de sfeer en het interieur waar je uiteindelijk op uit wilt komen. Wij helpen je er graag bij!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!