Technische tekeningen

Pas wanneer het ontwerp helemaal naar je zin is, maken we een technisch ontwerp waar uitgangspunten t.b.v. uitvoering worden uitgewerkt. Het uitvoeringsontwerp is nog gedetailleerder, doordat hier ook definitieve keuzes voor o.a. leveranciers, installatie keuzes enz. zijn afgestemd met de mogelijke aannemer en/of uitvoerende partijen.

Een technische ontwerp, is voor ons een borging van esthetische details, zodat het architectonisch beeld uitvoerbaar is, en tot zijn recht komt.

Tekening op maat

In een technische tekening kan het volledige project dus eigenlijk tot in detail worden uitgewerkt. Dat is belangrijk om verrassingen tijdens de uitvoering te voorkomen. Hoe specifieker we zijn, hoe beter een aannemer ermee uit de voeten kan.

Kavel40 - Technische tekeningen 9
Kavel40 - Technische tekeningen 7
Kavel40 - Technische tekeningen 8
Kavel40 - Technische tekeningen 5

In de technische tekening worden desgewenst ook alle materialen en kleuren opgenomen, zodat een uitvoerende partij het precies zo kan uitvoeren als we hebben afgesproken. Op die manier weten we zeker dat je huis uiteindelijk wordt gerealiseerd volgens het ontwerp dat we zijn overeengekomen.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!