Smaak- en stijlanalyse

Omdat de meeste mensen meerdere stijlen mooi vinden en hierin verdwalen, heeft dit een verzameling mooie spullen zonder verband of eenheid of eindeloze bezoeken aan woonboulevards als gevolg. Door diverse redenen raak je al snel snel verzand in 13 in een dozijn. Omdat opdrachtgevers de stijl die het beste bij ze past nog niet kennen, omdat ze deze nog nooit zijn tegengekomen, of omdat ze nog niet bestaan en dan maar kiezen voor wat ook wel aardig is.

Kavel40 - Smaak en stijlanalyse banner

Persoonlijke stijl voor jou

Een smaak- en stijlanalyse gaat verder dan het indelen in grote overkoepelende hoofdstijlen als “Landelijk” “Industrieel” of “Scandinavisch”. Het gaat om het ontdekken van jouw of jullie persoonlijke stijl. Je eigen persoonlijke mix, gecombineerd op een manier waardoor er toch balans een eenheid ontstaat. Na een smaak- en stijlanalyse kan je gefundeerd kiezen voor een bepaalde vloer of keuken, niet omdat je dat al in je hoofd had of de buurvrouw dat ook heeft, maar omdat die vloer, keuken of kleur ervoor gaat zorgen dat jouw huis straks jouw eigen persoonlijke sfeer ademt.

Kavel40 - Smaak en stijlanalyse 2
Kavel40 - Smaak en stijlanalyse 3
Kavel40 - Smaak en stijlanalyse
Kavel40 - Smaak en stijlanalyse 4

We zijn in dit stadium nog lang niet bezig met kleuren of materialen. Dat komt pas veel later. Het kiezen van een kleur op de muur of de vloer van de keuken is namelijk geen op zichzelf staande keuze: dat moet passen binnen de stijl die we samen met jou vaststellen.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!