Interieur-
ontwerp

Om je inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden die je huis of kantoor heeft, maken we vervolgens volume studies. Daarbij kijken we hoe we jouw wensen kunnen vertalen naar een ontwerp: Welke functies zijn nodig en hoeveel ruimte heb je daarvoor nodig, hoe groot mogen volumes als een tafel of een kookeiland worden in een ruimte? Er kan vaak meer dan je denkt en een bepaald formaat ruimte vraagt ook om een bepaald formaat keuken, tafel of bank. Waarbij we rekening houden met lichtinval, zichtlijnen en looproutes.

Kavel40 - Interieurontwerp plattegrond banner

De mooiste ruimte

We streven naar een ruimtelijke indeling. Een goede balans in de indeling levert gevoelsmatig extra ruimte op. Wanneer jij in je woning ook gaat werken, kijken we bijvoorbeeld aan welke kant van het pand dat het beste kan. Vaak is de keukentafel overdag het hart van het huis, hiermee zoeken we uitzicht en daglicht op, zonder lichtinval in de woning te blokkeren. Ben je graag buiten en wil je nog lang van de avondzon genieten? Dan nemen we dat mee voor het bepalen van de positie van het terras of serre.

Kavel40 - Interieurontwerp 3
Kavel40 - Interieurontwerp 4

De ruimte- of massastudie is het startpunt voor het ontwerp. Het is belangrijk hier de tijd voor te nemen en goed te kijken hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Een 3D visualisatie kan in deze fase eventueel helpen om jou een goed beeld te geven van het interieur en exterieur.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!