Beatrijs La Garde

Kavel40 - Beatrijs La Garde - Zwart wit

Beatrijs La Garde

Eigenaar Beatrijs La Garde Interieurprojecten

Ik zie mezelf als gids in het oerwoud van mogelijkheden, zodat mensen niet verdwalen of verdrinken.”

“Wanneer ik vroeger vertelde dat ik interieurontwerper was, dachten mensen vaak dat ik advies gaf over de kleur van de gordijnen of de kussens op de bank. Maar interieurontwerp is veel meer dan dat. Mijn werk gaat over het creëren van ruimte waar je je thuis voelt. Ik kijk eerst naar de ruimte zelf: hoe plaatsen we volumes in een ruimte, welke indeling sluit aan bij de wensen van de klant? Pas daarna komen zaken als stijl en sfeer, meubels, materialen, kleuren en verlichting aan de orde.

Wanneer mensen een nieuw huis laten bouwen, is het ontzettend fijn dat ik via Kavel 40 al vroeg in het proces wordt betrokken. Samen met de architect kan ik meedenken over de indeling van een huis: willen mensen er alleen wonen of ook werken, welke functie moet een ruimte krijgen, hoeveel slaapkamers zijn nodig, op welke manier kunnen we deze ruimte mooi en functioneel verlichten? Wanneer we daar samen met de klant al aan het begin van het proces over nadenken, scheelt dat later veel gedoe.

Mijn insteek is dat mensen jarenlang plezier hebben van hun huis en interieur. Dat vind ik belangrijker dan wat ‘in’ is – al volg ik uiteraard ook de laatste trends. Ik wil mensen zo veel mogelijk ontzorgen. Wanneer je een huis bouwt of verbouwt, komt er vaak veel op je af en moet je veel keuzes maken. Ik zie mezelf als gids in het oerwoud van mogelijkheden, zodat mensen niet verdwalen of verdrinken.”

Beatrijs over Wouter en Susan

“Mijn collega’s en ik vullen elkaar aan en houden elkaar scherp. Het plan dat we presenteren is door ons drieën kritisch besproken. Zo maken we kwalitatieve keuzes voor onze klanten. Op onze locatie kan je vast proeven van de mogelijkheden, kleuren en materialen. Zo maken we je keuzes behapbaar”.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!