Susan Burgers

Kavel40 - Susan Burgers

Susan Burgers

Eigenaar Element Ontwerp

“Wanneer een klant na het zien van de eerste schetsen zegt: ‘Je hebt de essentie te pakken van hoe wij willen leven’, is dat voor mij het ultieme compliment.”

“Ik werk sinds mijn afstuderen in 1997 als ontwerper en maak interieurontwerpen voor huizen, kantoren, scholen en horeca. Die afwisseling vind ik heerlijk! Ieder project is anders en iedere klant heeft ook weer andere wensen. Ik vind het belangrijk dat ik mensen kan verrassen. Wanneer een klant na het zien van de eerste schetsen zegt: ‘Je hebt de essentie te pakken van hoe wij willen leven’, is dat voor mij het ultieme compliment.

Interieurontwerp gaat over het creëren van een omgeving die je rust geeft, inspireert of in een bepaalde sfeer brengt. De wensen van de klant zijn voor mij altijd leidend. Ik vind het een uitdaging die wensen boven tafel te krijgen: waar houdt iemand van, wat vindt hij of zij belangrijk in een ruimte? Dat is vaak een hele zoektocht. Ik geniet ervan mensen daarbij te begeleiden en hun wensen door te vertalen naar de juiste indeling, kleuren en materialen.

Mensen denken weleens dat een interieurontwerp duur is, maar geloof me: goed advies is goedkoper dan dat je naderhand allerlei aanpassingen moet doen. Ik wil mensen behoeden voor gemiste kansen en miskopen en denk graag al vroeg in het proces mee. Belangrijk is dat het geen vermoeiend proces wordt, maar een leuke ‘woonreis’, met het optimale eindresultaat.”

Susan over Beatrijs en Wouter

“Beatrijs en Wouter geven me energie, samen dagen we onze opdrachtgevers uit om hun comfortzone te verlaten. Zo nemen we ze mee, laten ze zien dat het anders kan. Met als resultaat een persoonlijke, verrassende en comfortabele woning. We werken op gevoel, vanuit een grote basis aan vakkennis en zorgen voor een technisch kloppende aangename leefomgeving die in balans is”.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!