Wouter Princen

Kavel40 - Wouter Princen

Wouter Princen

Eigenaar Kantoor Princen

“De deur staat hier voor iedere klant en voor iedere portemonnee open!”

“Ik ben architect en heb in 2006 Kantoor Princen opgericht, omdat het me geweldig leek om mensen te helpen hun droomhuis te realiseren. De grootste uitdaging voor mij is een project te realiseren dat echt aansluit op de wensen van een klant. Ik vergelijk het weleens met een maatpak: ieder ontwerp dat we maken, is uniek. We nemen daarom ruim de tijd voor de klant en willen niet overhaast starten met de bouw. Een goed ontwerp heeft tijd nodig.

We vinden het belangrijk dat een huis of gebouw past in de omgeving. Los daarvan vind ik het belangrijk een woning van binnenuit te ontwerpen, zodat alles op de goede plaats belandt: hoe deel je een keuken zo gunstig en efficiënt mogelijk in? Hoe zorg je voor een mooie doorkijk vanaf de voordeur? Wat is de beste locatie/locatie voor een avondterras? De toegevoegde waarde van Kavel 40 is dat wij niet alleen met een architectonisch oog naar dat soort vragen kijken, maar ook de interieurontwerpers al in een vroeg stadium aanhaken. Op die manier creëren we samen een huis dat economisch, esthetisch en ergonomisch in balans is.

We werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en dat maakt ons werk boeiend. Of we nu een verbouwing tekenen of een woning op een klein kavel of een grote horecagelegenheid realiseren: iedereen kan bij ons terecht. Misschien heeft dat wel te maken met onze Brabantse mentaliteit: de deur staat hier voor iedere klant en voor iedere portemonnee open!”

Wouter over Beatrijs en Susan

“Het team van Kavel 40 is veel met elkaar in contact. Zo kunnen we snel schakelen en voor iedere opdracht een goede planning maken. Ik schets ontwerp en verfijn de woning en zorg ook voor de bouwbegeleiding. Beatrijs en Susan kunnen lezen en schrijven met elkaar, dat zorgt voor een plezierige werksfeer.”

Neem nu vrijblijvend contact met ons op!